Tävling

Igår var det dags för mig och mr krummiboy att debutera riktig tävling. Denna gång en gaedinga bflokk. 
Det känns lite vemodigt att börja och avsluta säsongen under samma tävling. Jag vet ju inte hur länge till jag kommer orka rida även om det känns bra nu.
Jag orkar liksom inte riktigt trava fullt ut ;) och flåset är ju inte direkt bättre än innan. 
Denna gången var det en evig väntan. Var tvungna att checka in kl 8, och sedan vänta till kl 14.00 då det ungefär var dags för mig. 
Värmde upp i ridhuset och han kändes fiin. Det som kvarstog var det som vi inte fått igenom i veckan innan heller, så det kändes ändå ok. Precis innan vi skulle in på banan så öppnade sig himlen. Yeeeeey. Dungsura och fina fick vi gå in på banan. Han gjorde sitt bästa och vi fick poäng 8,143. Mycket nöjd med det och var även den enda i klassen som kvalade SM. Skitkul :)

Sen att SM går när lillen är planerad är en annan femma. Så det blev bara denhär tävlingen nu men jag är supernöjd med den och det känns bra att ta lite semester nu. 
Våren är här

Kan vi få tro att våren är här? Jag hoppas det! 
Det känns väldigt vårigt i luften och hagarna har ju torkat upp. Hur underbart är inte det?

Jag längtar till den 17 april då vi ska till forsen på GK-smkval. Resultatet kvittar mer eller mindre då själva sm'et går redan i juli så det hinner vi inte rida ändå .
Väääldigt tråkigt, men sånt är livet :-)

Vi tränar på och håller igång. Dagens pass i paddocken var bara så bra. Duktiga lilla hästen 😍 lååång överlinje var dagens övning, byta gångarter vid rätt ställe och ha ett jämnt flyt. 
Traven är fantastisk lik som det övriga. 
Tölt på lös tygel är likaså. Älskar att kunna släppa tygeln helt på manken och han töltar på i ett jämnt tempo. Inte ens kurvorna i paddocken är problem. 
Älskade älskade häst! Livet med magen då? Underbart förutom att jag inte gillar att känna mig som en boll 😅😍 han sparkar och gör kullerbyttor hela tiden. I veckan kände jag lite mindre och man får ju inte direkt lite panik. Vi är nu i v 25 och det börjar kännas mer nära än långtifrån iallafall :-)

Åh vad jag längtar efter min lilla minitotte ❤️❤️❤️❤️

Maria Therese Flodin

Foto & häst. Kvistur från Karlsro Cristofer Qvicka

RSS 2.0