Midvinternatt

Det är snart julafton och ett helt år är snart slut igen. Helt galet vad tiden går fort. Noah föddes nyss, och på annandan blir han hela 5 månader, crazy!


Jösses vad jag älskar min lilla bebis. 
I söndags döptes han. Han skötte sig så ofantligt bra, gnällde i nån minut innan det var dags att få vatten på huvudet. Hans små ögon tindrade som diamanter när han såg vattnet. Därefter somnade han i alexandras famn. Myyysigt!


Häst! Igår var jag och Jossan på Ninalektion. Det var exakt och precis rätt hjälp. Rocky var sååå duktig. Vi avslutade med att tappa en sko. Det sägs väl att man ska avsluta på topp? :)
Skämtåsido, jag är supernöjd! 
Rocky är en fantastisk häst som jag bara gillar mer och mer. 
Har nog aldrig ridit en så talangfull 6åring!

4 månader

I våras när allt var som härligast slets en stor del ifrån mig. Krummi som skulle stanna i över ett år till, skulle från en dag till en annan tas hem för att säljas. Dagen efter gaedinga sm-kvalet där han så duktigt sprang hem ett kval.

Efter han åkte kändes det oändligt motigt och tråkigt med hästarna. Jag slutade rida samma dag som han klev på lastbilen härifrån.
Att se den svarta svansen försvinna upp i lastbilens mörker var oändligt jobbigt. Gick in och mockade hans box en sista gång, innan totte kom in och tog ut mig därifrån- gråtandes som ett barn.
Krummi var den roligaste hästen jag ridit. Jag var så glad i honom och att jag fick chansen att ha honom.
Tack Krummi, du gav mig oändligt mycket.

Sommaren kom och så även världens finaste son. Världens absolut genom tidernas gulligaste parvel. Jag hann landa i att bli mamma och satte äntligen igång att rida igen efter 8 veckor.
Första turen var på mammas trotjänare Elji. Snälla snälla Elji som alla kan rida. Det var underbart.

Noah har nu hunnit bli över fyra månader gammal och är världens gulligaste. Han bara ler och ler. Skriker när han är trött och sover nu i sin egen säng. Vagnen är en favvis oxå :)

Sedan började inridningen av min egen treåring Ester, e Ardur. Den har gått jättebra och nu står hon på vila tillsammans med alla mammor och bebisar i storflock.

Rider även vår fina Freyr. Han är en fantastiskt härlig töltmoppe.

Slutligen har jag en ny häst hemma. Hans namn är Rocky. Fantastisk häst som även han är e Ardur. 6år gammal fyrgångare som jag blir lika glad av varje dag.
Hästcirkeln känns sluten igen.Nu ska jag njuta av min bebis och sedan sova, godnatt!

Maria Therese Flodin

Foto & häst. Kvistur från Karlsro Cristofer Qvicka

RSS 2.0