Extas

Så heter min kompis häst. 
Men nu till något helt annat.

Extas var ordet. Extas efter gårdagens och dagens ridpass. 
Först kvistur lite paddock och lite mellan hagarna. Lugnt och fint. Mjuk och härlig :-)

Tvåa ut var Krummi. När man jobbat väldigt mycket med en sak ett tag och det äntligen ger med sig är känslan bara YESS!! Lång överlinje är inte alltid superlätt i alla moment. Ju starkare vi blir, desto bättre gör vi det. 
Men idag, mina vänner hände någonting. Eller snarare igår. Vi kom igenom tölten, hans testande m m..
Traven blev bara suuper och galoppen oxå. Okejdå, tölten med.
Idag var det som att vi började där vi slutade igår. Tölten var prickfri idag, likaså traven där vi väntar på vårat tempo nu och bara är heelt lösa.

Jag ÄLSKAR sånahär dagar och när träning ger betalning.
Älskar mina fina hästar också!!New update

Uppdateringarna är näst intill obefintliga men jag borde försöka mig på ett inlägg igen. 

Kvistur skrittas men ska få börja komma igång lite mer än så nu i veckan. Han har sina humör blandat med att vara helt underbar. Han står numera ute på heltid och verkar trivas bra med det. Tror hans kropp mår bra av de oxå. Han är ju inte helrakad i år och eftersom han fastnade i täcket (ja, jag vet att det är minimal risk att han fastnar igen) så kommer han få ha täcke så lite som möjligt. Totte kommer få förvalta sin femgångshäst lite mer nu. Dom funkar super ihop.❤️
Krummi då? Krummi krummi krummi. Världens bästa krummi. Han har mycket egen vilja men han är en klippa. Inte rädd för fan själv, massor av energi och så himla rolig att rida. Den svarta pärlan ❤️Slutligen lilla Ester. Min lilla gulliga häst!! 
Hon står och växer sig stor ❤️
Maria Therese Flodin

Foto & häst. Kvistur från Karlsro Cristofer Qvicka

RSS 2.0