hmmmm

Jag har i synnerhet den kanske mildaste kroniska sjukdom man kan leva med. Men! Efter graviditeten så har det krånglat något galet mycket. Jag har en medfödd ämnesomsättningssjukdom. Hypotyreos. I det stora hela har den inte märkts av så mycket. Jag äter Levaxin dagligen och så är det bra med det! typ.. Men efter graviditeten har värdena svajat och haft sig. Trött tröttare + viktuppgång. Dosen reglerades, PIGG och viktnedgång. Precis innan SM sänktes dosen, då värdena tydligen visade det. Nu är jag tröttare än någonsin igen och ingenting känns med mig. Känner mig som en liten jojo, jätteokul!

Älskling

Finns inget jag älskar så mycket som att mina och Rockys vägar korsades av en slump!

Det var verkligen ödet! (Och det måste man ju tro på..)

Han är en så härligt arbetsbar häst med hjärtat på rätt ställe. Nu går han i hagen och vilar, men han verkar rastlös. Ena dagen rymde han ur hagen. Kanske var gräset grönare på andra sidan? 😍

Nåväl. När man kommer till hagen och ropar så kommer han i full galopp, för inte har jag väl glömt honom? Sällskapssjuka hästen får naturligtvis komma in och mysa lite ❤️ 

Jag längtar tills vi ska igång igen, men tills dess får jag titta på dessa fina 


Avslut på SM 2017

Ja, nu är årets SM över. Helt otroligt vilken vecka det blev. 

Vi gick ut som ledare i finalen. Det var inte riktigt vår grej, haha!
Vi fick självklart höger varv, vilket vi förtillfället inte är nå bra på. Allt i höger varv resulterade i en spänd Rocky, igen. Men men, galoppen var ju bra. Haha.. 
Vi red alltså ner oss till sista plats i finalen, men jag är ändå så himla nöjd. Vi har inte ridit en enda final tillsammans under året och han var så himla duktig, var lugn och duktig, om än något spänd som sagt. Men inga dumheter och han stod STILL under hela prisutdelningen och var helt cool fastän alla applåderade. Vilka framsteg. I vintras/våras fick han panik av publiken på strömsholm.

Heja Rocky, du är bäst!!
Och tack till Liselott som ger mig denhär chansen, utan dig, ingen jag och rocky! 
Och världens största tack till Nina, vilket engagemang, you rock! 

Nu vilar R och jag ligger och tänker på vad vi har framför oss. Lycka:)
Blott sju år gammal och en bra första säsong. Älsklingshästen! ❤️

SM 2017

Kan inte fatta :) vi gick ut som nummer 6 i fyrgången igår. Leder därmed B-finalen, vilken jag ska rida imorgon kväll. Overkligt kul!! Personbästa på 6,43!!


Älskade häst, vad du kan ❤️

SM

Imorgon börjar årets Svenska Mästerskap, där jag och Rocky ska delta. Helt otroligt. Tror knappt det är sant. Jag och tokiga rockypop kvalade i V2 och imorgon är det vår tur. 

Han känns superfin, så jag hoppas vi klarar av att sätta ett bra och jämt program :)
Det ska bli såå kul. Idag blir det packa och smörja! :) 

Efter tävlingen går Rocky på en välförtjänt vilaaaaa 


:)

Maria Therese Flodin

Foto & häst. Kvistur från Karlsro Cristofer Qvicka

RSS 2.0